Uslovi korišćena portala Vrnjačka Banja sobe

Vrnjačka Banja sobe je web stranica za oglašavanje smeštaja u Vrnjačkoj Banji koji pripada kategoriji soba. Vrnjačka Banja sobe nije odgovoran za transakcije između vlasnika sobe i lica koja iznajmljuju sobe. Takođe Vrnjačka Banja sobe ne može da garantuje za tačnost i pouzdanost podataka koje su objavljene u oglasu jer ove informacije postavljaju vlasnici sobe i one su isključivo njihova odgovornost.

Kontakt forma za direktan kontakt vlasnika sobe služe isključivo za kontaktiranje vlasnika sobe i rezervaciju sobe u Vrnjačkoj Banji. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, npr. za reklamiranje proizvoda ili usluga je strogo zabranjena. Naravno ni zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Vlasnici soba u Vrnjačkoj Banji su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis sobe, lokacija sobe na mapi Vrnjačke Banje, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika sobe ne smeju dovesti u zabludu psetioca sajta. Ako se tako nešto desi, vlasnici soba su saglasni da snose posledice štete koja je na taj način učinjena posetiocima sajta Vrnjačka Banja sobe kao i smam sajtu.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala.

Tim Oglasi smeštaj