Postupak oglašavanja soba u Vrnjačkoj Banji


Vrnjačka Banja sobe je web sajt koji se bavi reklamiranjem soba u Vrnjačkoj Banji. Nadamo se da ćete naći odgovarajući smeštaj za Vas u Vrnjačkoj Banji jer svaki oglas sobe sadrži detaljan opis, kontakt podate vlasnika sobe (telefon, email, website...), cenu kreveta u sobi po danu i lokaciju na mapi Vrnjačke Banje.

Prednost reklamiranja na portalu Vrnjačka Banja sobe jeste mogućnost da posetilac lako i jednostavno postavi oglas smeštaja. Unos oglasa Vašeg sobe sadrži tri koraka: Unos podataka o sobi, unos fotografija i pozicioniranje sobe na google mapi.

Postavljanje oglasa korak 1.1 - Vrnjacka Banja sobe

U korku broj 1. potrebno je da u polju naziv objekta ispišete ime sobe, npr. Sobe Joly. Ukoliko ime sobe postoji, dobićete adekvatno upozorenje da je potrebno da izaberete drugačije ime sobe. Ako ime sobe otvoriće se web stranica na kojoj treba da ispišite udaljenost sobe od centra (ovaj podatak mora biti broj), cenu dnevnog najma ležaja u sobi - ova cena neće biti vidljiva posetiocima sajta već će se samo koristiti u pretrazi (takođe mora biti broj i izražena je u din.), opisnu cenu najma ležaja u sobi - ova cena je vidljiva i može biti tekstualni podatak - npr. cena najma sobe je od 500 do 800 din. po osobi u zavsnosti od perioda godine, detaljan opis smeštaja u sobama (opišite lokaciju smeštaja - poznati objekti u blizini i udaljenost od centra, opišite sobe navodeći koliko soba imate, koje su kvadrature, da li imaju odvojeno ili zajedničko kupatilo, da li soba poseduje TV, kablovska, Internet, opišite način grejanja, da li gostima obezbeđujete parking prostor, da li je obezbeđena posteljina, koliko osoba može da odsedne...... Ukoliko gostima možete da ponudite dodatne uslove opišite ih u jednom pasusu.).

Postavljanje oglasa korak 1.2

Ispišite kontakt podatke vlasnika smeštaja - kontakt telefone, email, website i adresa smeštaja. Polja označena * su obavezna. Ako neko polje ne popunite na način koji je predviđen prilikom potvrde unosa dobićete poruku o grešci.

Postavljanje oglasa korak 2.

U okviru sledećeg koraka - korak broj 2. možete postaviti fotografije Vašeg smeštaja. Prvo izaberite fotografiju koju želite da unesete. Zatim koliknite na plavo dugme "Dodajte fotografiju". Ukoliko je fotografija odgovarajućeg formata, nakon nekoliko sekundi će se pojaviti u pregledu dodatih fotografija. Ukoliko ste odabrali pogrešnu fotografiju, možete je izbrisati klikom na dugme "Obriši fotografiju" ispod nje. Ovaj postupak ponovite onoliko puta koliko želite fotografija Vaših soba. Prva dodata fotografija Vašeg smeštaja je naslovna fotografija. Kada završite sa dodavanjem fotografija jednostavno kliknite na zeleno dugme "Završio sam sa dodavanjem fotografija i želim da nastavim sa unosom oglasa" da bi prešli na sledeći korak kreiranja Vašeg oglasa.

Postavljanje oglasa korak  3.

Korak broj 3. je korak u okviru koga dodajete lokaciju smeštaja na google mapi. Pomerite pokazivač na poziciju na kojoj se nalazi Vaša soba. Pokazivač pomerate tako što napravite na njega levi klik sa zadrškom i nakon toga ga pomerite na odgovarajuću poziciju. Ukoliko ste izabrali dobru lokaciju u polju Latituda i Longituda su ispisane koordinate. Sada je dovoljno da kliknete na dugme "Potvrdite izabranu lokaciju na mapi". Ako ne znate da odredite lokaciju na mapi soba ovaj korak možete zaobići klikom na narandžasto dugme "Želim oglas bez lokacije na mapi".

Dragi moji izborom likacije apartmana ste završili i poslednji korak dodavanja oglasa. Oglas nije vidljiv na portalu sve dok ne prđe kontrolu administratora. Nakon pregleda oglasa od strane administratora dobićete mail o potvrdi postavljanaj oglasa.

Hvala svima koji su nam ukazali poverenje. Iskreno verujemo da ćemo imati saradnju na obostranu zadovljstvo i korist.

Pstavite oglas Vašeg apartmana u Vrnjačkoj Banji